Nederhop074.nl | Overdosis aan Nederhop!


Top Notch pakt groots uit!
vrijdag, J juni, 2007, 7:10 am
Filed under: Nieuws

Top Notch Mixtapes

In het kader van de Juni = Top Notch actie gaven we al gratis exclusieve mixtapes weg bij elke aankoop. Klanten van onze webshop maakten zelfs kans op gratis shirts, een exclusief met gouddraad bestikt Top Notch vest of een rijkelijk met Top Notch content gevulde Sony NW- A805 mp3- en videospeler. Maar de koek is nog lang niet op, vanaf 15 juni tot en met 15 juli is het pas echt feest! In samenwerking met de Free Record Shop en TMF geven we een unieke Top Notch scooter van Aprilia weg! Van deze one of a kind Aprilia SR 50 is er letterlijk maar 1 op de wereld. De enige gelukkigen die er tot nu toe een proefrit op hebben mogen maken zijn Kempi en The Opposites!

Wil jij kans maken op de unieke Aprilia SR 50 scooter, Sony NW- A805 mediaspeler of een gratis Top Notch t-shirt? Koop dan tussen 15 juni en 15 juli een Top Notch CD of DVD bij de Free Record Shop en bescherm je bonnetje met je leven. Bezoek de FRS actiepagina op frs.nl/shop/content/akties/topnotch, vul je kassabonnummer en persoonlijke gegevens in en klaar is Kees.

Sowieso krijg je bij elke Top Notch aankoop natuurlijk al een dikke bonus in de vorm van een Top Notch mixtape van Flexican of Wix & SP. Dus ren naar de winkel, koop een Top Notch release en wie weet cross je er de volgende keer naartoe op een gloednieuwe Aprilia SR 50!

De winnaars worden 6 juli bekend gemaakt bij TMF Re:Action.

[Bron: Top-Notch.nl]

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: