Nederhop074.nl | Overdosis aan Nederhop!


Typhoons CD komt er nu echt aan
woensdag, J mei, 2007, 12:11 pm
Filed under: Nieuws

Typhoon

Twee-en-een-half jaar na het winnen van de Grote Prijs van Nederland is het debuutalbum van Typhoon klaar om gehoord te worden. Tussen Licht en Lucht bevat bijdragen van o.a. Opgezwolle, broer Blaxtar en vooral producer Dries Bijlsma. De cd komt 18 juni uit.

De plaat bevat volgens Ty’s platenlabel Top Notch “invloeden uit o.a. de traditionele Afrikaanse, Oosterse en jazz-muziek” en een “sfeervolle, grens-overscheidende muzikale omlijsting” van producers Dries Bijlsma, Delic, A.R.T. en Nav die het album “een warme, persoonlijke vibe” geven. De track Brand Los zou een drum-‘n-bass-beat bevatten. Naast bovengenoemde gastrappers, doet de scenariste/actrice Neske Beks mee in het nummer Sprokkeldagen.

Komend weekend wordt het album gemasterd, pas daarna wil Typhoon de tracklist vrijgeven. “Ik wil niet op de zaken vooruitlopen.” Over de titel zegt de rapper uit Zwolle het volgende: “Tussen Licht en Lucht is voor mij een plek die erg beeldend is. Het zijn twee dingen die om ons heen zijn maar die je niet vast kan pakken. We leven erin maar het heeft ook betrekking op mij. Ergens ben ik licht en soms wil ik ook lucht zijn.” Alles en niets, alles of niets, het album krijgt hoe dan ook een release-feestje op zondag 17 juni in het Zwolse Hedon. Het begint al om 20 uur,
Kaarten kosten € 7,50 (CJP/CKV: € 6,50).

[Bron: Statemagazine.nl]

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: