Nederhop074.nl | Overdosis aan Nederhop!


O-Dog maakt documentaire
dinsdag, J mei, 2007, 10:17 am
Filed under: Nieuws

O-Dog ''The Story'' 

O-Dog, uit de bekende familie van Blaxtar, Typhoon en Dinopha, brengt 11 juni zijn documentaire uit genaamd Beter 1 waarheid in de hand dan 10 in de lucht. Samen met Aries is O-Dog de oprichter van de grootste urban stand-up comedy productie “The Comedy Lounge”. De publieke premiere zal op internet zijn, via www.filmpjes.nl is hij drie maanden te checken waarna hij in het najaar op tv komt.

O-Dog the Story is een documentaire over de de Randamie familie, ze staan in Nederland bekend om hun energieke uitverkochte shows samen met Opgezwolle.

Over O-Dog

O-Dog was als kind vroeg van huis wegelopen, vanuit het dorp ‘t Harde, zonder de basisschool te hebben afgemaakt of middelbareschool diploma, naar de grote stad Zwolle. Vanuit daar is hij naar de hoofdstad Amsterdam verhuisd.

Op jonge leeftijd verkoopt en smokkelt hij drugs vanuit andere landen. Op 18 jarige leeftijd ging het echter fout, detentie in huis van bewaring “De Koepel” te Haarlem en “Torentijd” te Middelburg kostte hem twee jaar. Van de emotionele reacties tot de highlights maken de docu erg persoonlijk en speciaal. Tegenwoordig houdt O-Dog zich o.a. bezig met The Comedy Lounge en het hosten van feesten, optredens en programma’s.

[Bron: Nlhiphop.nl]

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

[…] maand kon je lezen over de documentaire van O-Dog, broer van Blaxtar en Typhoon. Inmiddels is hij in zeven delen […]

Pingback door Nederhop074 | Overdosis aan Nederhop!
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: