Nederhop074.nl | Overdosis aan Nederhop!


Volgende week bij Lijn5.com
zaterdag, J mei, 2007, 11:24 pm
Filed under: Nieuws

Volgende week bij Lijn5.com

Volgende week bij Lijn5.com: U-Niq, Moon Baker en Dion te gast in de studio en dj Superior in Selector.

Classic Material: Old school/Hiphop
17 mei (18 uur):
Iedere donderdag even terug in de tijd met Deams en All Star Fresh . Exclusief voor Lijn5 nemen deze hiphoplegendes je mee naar de lekkerste tracks uit vervlogen tijden. Ook deze week weer de dopeste hiphopclassics online te beluisteren. En natuurlijk weer de vaste rubriek Name your classic, waarin een prominente hiphopartiest of liefhebber die zijn favoriete track voorlegt.
 
Hardt: soul/hiphop/nlhiphop/R&B
18 mei (23 uur):
U-Niq, de minister van de Verenigde Straten is te gast bij Hardt. Deze oprechte Rotterdamse rapper is in de studio om over zijn nieuwe plaat te praten. Zijn nieuwe EP genaamd Muziek is uitgebracht waarin hij zijn liefde voor muziek verklaart. Zarayda zal U-Niq in Hardt het hemd van zijn lijf vragen over zijn grootste liefde en meer. Luister naar Hardt met Zarayda!
 
80 Minutes: Reggae/Danchall/Hiphop/NL hiphop
19 mei (11 uur):

Zoals altijd heeft Drew de laatste tunes van de Jamaica meegenomen, maar houdt hij zijn oren ook open voor Broken Beats uit de U.K. met een snufje hiphop uit de lage landen. Op geheel eigen wijze gooit Drew alles in de mix zonder daarbij de actualiteiten uit het oog te verliezen. En dit alles in 80 minuten!
 
Selector
20 mei (18 uur):

In Selector dit keer dj Superior. Deze man heeft Rotterdam: de mixtape, in elkaar gezet. Op de mixtape staan U-Niq, Winne, Dion, Straatsoldaten, A&C, Heinek’n en Excellent. Niet de minste namen dus. Hij heeft dit keer de eer om een dope mix van zestig minuten in elkaar te draaien.
 
Future Vintage: Hiphop/Nl Hiphop/Soul/
22 mei (23 uur):

Vorige week heb je de aftrap van Future Vintage met Radna, Melodee en dj Tom Trago kunnen beluisteren. Dit wordt de tweede keer met het dynamische trio. Ook deze week weer de vaste rubrieken Myspace ontdekking en Tommy’s Toko. Maar waar het echt om draait in Future Vintage zijn natuurlijk de heerlijke platen; van vroege pioniers tot nieuwe helden, via jazz naar hiphop, van Detroit naar Amsterdam. Niets is onmogelijk wat muziek betreft in Future Vintage.
 
Wat Anders: NL hiphop/Hiphop
23 mei (23 uur):

Dion is te gast bij Wat Anders. De Rotterdamse rapper heeft onlangs zijn mixtape Wat ik zie uitgebracht. De mixtape bevat beats van Soulsearchin’, SirOJ, Presto en anderen en is gemixed door dj MP. Het geheel wordt gehosed door Winne. Venz en Jiggy Djé spreken met Dion over zijn dope mixtape.
 
Dus Dat: Hiphop/Nl Hiphop/Electric/Soul/R&B
24 mei (23 uur):
Farid en Bibi bespreken het laatste (muziek)nieuws, het album van de week en de Youtube tip. En iedere week ontvangen Farid en Bibi spraakmakende gasten in de studio. Don’t miss it, Dus Dat!

[Bron: Hiphopgemeenschap.nl]

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: