Nederhop074.nl | Overdosis aan Nederhop!


Geliefd Om Gehaat Te Worden
donderdag, J mei, 2007, 5:22 pm
Filed under: Nieuws

De nasleep van de omstreden videoclip voor Salah Edin’s debuutsingle Het Land Van… zag de Marokkaanse rapper uit Alphen a/d Rijn al ruim van tevoren aankomen. Het spiegelen van Theo van Gogh’s ongenuanceerde stijlmiddelen, een punt door middel van overdrijven en generaliseren duidelijk maken, werd hem door een weinig verrassend fanatieke groep tegenstanders niet in dank afgenomen. Natuurlijk neemt Salah hun populairste advies – ga terug naar je eigen land – niet serieus. De vliegtickets die Salah en crew boekten om de video te schieten voor Geliefd Om Gehaat Te Worden, de opvolger van Het Land Van…, hadden geen Marokko als eindbestemming maar de zonnige Dominicaanse Republiek.

Onder begeleiding van o.a. de Dominicaanse regieassistent Ivan Herrera, die meewerkte aan onder meer de verfilming van Miami Vice, en de Spaanse regisseur Pedro Castro, die in 2006 voor Panic!’s I Write Sins Not Tragedies de MTV Video Music Award won voor video van het jaar, werden in twee dagen maar liefst drie videoclips geschoten. Geliefd Om Gehaat Te Worden is de eerste videoclip uit dit voor naar Nederlandse standaarden verbluffende drietal videoclips. Bekijk de video nu exclusief op de Top Notch YouTube channel: youtube.com/TopNotchNL

Salah Edin’s debuutalbum Nederlands Grootste Nachtmerrie ligt 7 mei in de winkel, tijdens de release party op 4 mei kun je de cd alvast kopen. Wees er dus bij!

4 mei staat Salah samen met een select groepje speciale gastartiesten op de planken van pop- en cultuurpodium Het Kasteel in thuisstad Alphen a/d Rijn. DJ Cream, Sueside en Mr Wix draaien de avond aan elkaar, Andrew Makkinga is de host. Bestel op hetkasteel.nl alvast je kaartje voor €12,50!

Bekijk hier de flyer voor de releaseparty.

[Bron: Top-notch.nl]

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: