Nederhop074.nl | Overdosis aan Nederhop!


Labelnight: o.a. Kempi & Winne
woensdag, J april, 2007, 4:00 pm
Filed under: Nieuws

Winne 

Zaterdag 21 april is het weer tijd voor een Top Notch Labelnight. Ditmaal een extra bijzondere editie van de avond waarop een select groepje Top Notch artiesten acte de présence geeft. Niet alleen is Nederland’s snelst rijzende ster Kempi weer op vrije voeten. Hij staat de 21e direct op de planken op een Labelnight die ook nog eens plaatsvindt in de Effenaar in zijn thuisstad Eindhoven. Met de Zet Um Op Baby maxi-single en de meest geanticipeerde mixtape van het jaar, Mixtape 2: Rap ‘N Borie, net in de winkel genoeg reden om dit jonge, turbulente talent live te aanschouwen.

Aan zijn flanken staat o.a. Nina, de lastigste dame van de Amsterdamse Bijlmer en natuurlijk de eerste vrouwelijke rapper met een platencontract bij Top Notch. Het album De Lastigste, volledig geproduceerd door beatvirtuoos QF, ligt al een paar maanden in de winkel en de optredens worden er alleen maar gezelliger op. Winne, Rotterdam’s generaal in aantocht, werkt druk aan zijn debuut. Al zou de buzz rondom zijn persoon je doen denken dat hij al drie platen diep is. De geboren leider bewees op de recente Top Notch Bacardi B-Live avond al de zaal uit zijn hand te kunnen laten eten, verwacht de 21e niets minder.

Om het plaatje af te maken heb je niemand anders nodig dan The Opposites die met een kruising van gabberhop en boerenraps de kraker de wereld in slingerden die Geen Klasse heet. Als er iets is wat de van het platteland naar de stad gemigreerde tegenpolen kunnen, dan is het wel een feestje bouwen. DJ Waxfiend, bekend van de legendarische Jamrock feesten, mixte niet alleen Kempi’s spiksplinternieuwe Mixtape 2: Rap ‘N Borie in elkaar maar is ook van de partij om met zijn verzengende live sets de Effenaar’s thermometer om zeep te helpen. De titel ‘youngest in charge’ wordt dan even afgestaan aan opkomend talent en Paradiso Amsterdam’s Bassment resident DJ Abstract. Kortom: het is aan en gaat los, kom langs en voel de vrijheid!

Zaterdag, 21 april 2007
Effenaar Eindhoven
Dommelstraat 2
22:00 – 04:00
VVK: €10,- / Aan de deur: €12,50

TopNotch Labelnight
———-

Kempi’s ‘Mixtape 2: Rap ‘N Borie’ en de maxi-single Zet Um Op Baby liggen nu in de winkel. Nina’s De Lastigste en The Opposites’s De Fik Erin en Rauwdauw zijn nog steeds verkrijgbaar. Winne komt eraan, en hard.

[Bron: Top-Notch.nl]

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

wanneer komt die van bloedserieus uit?

Reactie door Swattie
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: