Nederhop074.nl | Overdosis aan Nederhop!


Kempi’s radioprimeur bij Lijn5
maandag, J maart, 2007, 12:47 pm
Filed under: Nieuws

Kempi, die binnenkort zijn Mixtape 2: Rap ’n Borie uitbrengt, verscheen 9 maart voor het eerst een hele uitzending live te gast op de radio. Lijn5.com (Radio 5, 747 AM), de nieuwe vrijdagshow Hardt met Zarayda Groenhart om precies te zijn, had de eer Kempi uitgebreid aan de tand te voelen.

Ruim anderhalf uur lang geeft de rapper uit Eindhoven zich bloot over zijn verleden, de media, de maatschappij, zijn eerste kind (uitgerekend voor deze zomer). Ook de videoclip Zet Um Op (Baby), met “Goede Tijden, Slechte Tijden” actrice Fajah Lourens in de hoofdrol, wordt besproken.

Naast een freestyle sessie in het Nederlands maar ook in het Papiaments, laat Kempi zich van een verrassende kant zien. Scherp en doordacht bespreekt hij de geschiedenis die Nederland heeft met de Antillen en Suriname en trekt hij de integriteit van de Nederlandse politiek sterk in twijfel. “We gaan terug naar de basis,” stelt Kempi zelfs als hij aangeeft deze gedachtenstroom ook te reflecteren op zijn dit jaar op Top Notch uit te komen debuutalbum.

Hardt is een show die de laatste releases op gebied van R&B, Hiphop en Dancehall voor je op de kaart zet. Elke week ontvangt Zarayda spraakmakende gasten die zij op geheel eigen wijze aan de tand voelt. Hardt is iedere vrijdag van 23.00 tot 01.00 uur te horen op Radio 5 (747 AM) en tegelijkertijd direct te downloaden, streamen of podcasten via Lijn5.com

[Bron: Top-Notch.nl]

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: